YUUKO NOODLES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yuuko noodles. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:24 Eten was goed van smaak alleen lauw. Wachttijd was 1,5 u en dat vind ik toch wat lang
16 jun 2024 om 17:57 Altijd lekker
15 jun 2024 om 22:11 Altijd lekker en warm
14 jun 2024 om 9:13 Eerste keer besteld. Het was op tijd. Lekker warm en écht overheerlijk. Zal er snel weer bestellen echt een aanrader!!
7 jun 2024 om 21:27 Het duurde ruim anderhalf uur voor het eten kwam. Het eten was koud!! Kealiteit van het eten was niet goed! De garnalen waren erg taai. Voor ons de eerste en de laatste keer dat wij hier eten besteld hebben.
1 jun 2024 om 20:43 Altijd heerlijke ramen!
24 mei 2024 om 23:26 Zoals altijd super, en heeft weer goed gesmaakt
20 mei 2024 om 21:41 Super lekker! Top.
19 mei 2024 om 21:39 Eerste keer besteld, helaas helemaal niet lekker en erg duur voor hetgeen dat je krijgt!
10 mei 2024 om 18:35 Het was de eerste keer dat ik bij Yuuko iets besteld heb. Ik vond het heel lekker.
5 mei 2024 om 22:43 Eten was er binnen de gestelde tijd, lekker warm en goed verpakt. Het smaakte zeer goed, ook de bijgerechten. Voor herhaling vatbaar. Zeer vriendelijke chauffeur ook.
1 mei 2024 om 23:03 Waar ik zo blij ben met deze zaak, naast dat het eten super lekker is natuurlijk, ze altijd alles naar wens zorgen indien je die hebt.. Zo heb ik er vaker besteld en heb ik zo af en toe mijn eisen en daar luisteren ze dan ook naar en dat is echt TOP!