YUUKO NOODLES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yuuko noodles. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 21:41 Super lekker! Top.
19 mei 2024 om 21:39 Eerste keer besteld, helaas helemaal niet lekker en erg duur voor hetgeen dat je krijgt!
10 mei 2024 om 18:35 Het was de eerste keer dat ik bij Yuuko iets besteld heb. Ik vond het heel lekker.
5 mei 2024 om 22:43 Eten was er binnen de gestelde tijd, lekker warm en goed verpakt. Het smaakte zeer goed, ook de bijgerechten. Voor herhaling vatbaar. Zeer vriendelijke chauffeur ook.
1 mei 2024 om 23:03 Waar ik zo blij ben met deze zaak, naast dat het eten super lekker is natuurlijk, ze altijd alles naar wens zorgen indien je die hebt.. Zo heb ik er vaker besteld en heb ik zo af en toe mijn eisen en daar luisteren ze dan ook naar en dat is echt TOP!
28 apr 2024 om 19:32 1,5 uur wachten op koud eten is gewoon te lang. Dankzij magnetron op temperatuur gebracht en dan is het gewoon erg lekker eten.
26 apr 2024 om 14:25 Bezorging duurde te lang. Eten was niet meer warm. Teleurgesteld.
8 apr 2024 om 19:22 Ondanks dat onze bestelling een half uur te laat was hebben we erg genoten van het eten. Wij gaan hier zeer zeker vaker bestellen als we in de mood zijn voor noodles en/ of rijst!
3 apr 2024 om 20:34 Eten was lauw/koud toen het aan kwam.
3 apr 2024 om 18:28 Food is perfect
24 mrt 2024 om 20:31 Zeer goed! Heerlijk eten
13 mrt 2024 om 1:34 So good!