YUUKO NOODLES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 234 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yuuko noodles. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 19:47 Ik had voor 12 uur al de bestellig geplaatst om om 17.45 te bezorgen. Het eten was netjes optijd en warm. De fried rice end ramen teriyaki waren super lekker! Ook de groenten bij de ramen waren echt super vers. We bestellen hier zeker nog een keer.
20 jul 2024 om 19:29 Het duurde 2:30 uur voordat mijn bestelling aan kwam. Normaal zijn ze een stuk snelle en beter. Dit keer was het rampzalig na 4 keer bellen en 3 keer belogen te zijn (hij zou onderweg zijn, hij is er zo,…..) en tuurlijk was het eten ook nog maar lauw
6 jul 2024 om 1:02 Super lekker!
2 jul 2024 om 12:56 Perfect.
28 jun 2024 om 22:19 Het eten wat ik had besteld was aangebrand en smaakte naar aangebrand en weinig smaak mocht hoger in smaak.
16 jun 2024 om 20:24 Eten was goed van smaak alleen lauw. Wachttijd was 1,5 u en dat vind ik toch wat lang
16 jun 2024 om 17:57 Altijd lekker
15 jun 2024 om 22:11 Altijd lekker en warm
14 jun 2024 om 9:13 Eerste keer besteld. Het was op tijd. Lekker warm en écht overheerlijk. Zal er snel weer bestellen echt een aanrader!!
7 jun 2024 om 21:27 Het duurde ruim anderhalf uur voor het eten kwam. Het eten was koud!! Kealiteit van het eten was niet goed! De garnalen waren erg taai. Voor ons de eerste en de laatste keer dat wij hier eten besteld hebben.
1 jun 2024 om 20:43 Altijd heerlijke ramen!
24 mei 2024 om 23:26 Zoals altijd super, en heeft weer goed gesmaakt